Hiji-gaul Pakakas Sation saprak 2005

Tentang Kami

pabrik urang téh salah sahiji usaha paling profésional di Cina anu ngahususkeun dina berkembang ngahasilkeun parabot kakuatan taman.

kami mangtaun hiji reputasi beredar kanggo téhnologi canggih, pabrik skillful jeung kualitas alus teuing tina parabot taman listrik jeung béngsin. Kalawan Sunda kuat & kapasitas D, kapasitas produktif pinuh, jeung kapasitas OEM, kami sanggup nyadiakeun konsumén jeung produk unggulan jeung layanan pangalusna!

Sanggeus aya di garis ieu langkung ti 10 taun, GTL Pakakas anu kiwari mangrupa supplier primér husus dina parabot leungeun, parabot kakuatan, parabot kebon jeung suku cadang patali & asesoris di Cina pikeun profésional sarta DIY pamaké di sakuliah dunya ..