One-Stop Tools Sation viti 2005

Rreth nesh

Fabrika jonë është një nga ndërmarrjet më profesional në Kinë të cilët specializojnë në zhvillimin dhe prodhimin e mjetet e pushtetit kopsht.

kemi fituar një reputacion të shquar për teknologji të sofistikuar, prodhimin aftë dhe cilësi të shkëlqyera e mjeteve elektrike dhe benzinë ​​kopsht. Me të fortë R & D kapacitet, kapacitet të plotë produktiv, dhe kapacitetit OEM, ne jemi të aftë për të siguruar klientët me produkte superiore dhe shërbimin më të mirë!

Duke qenë në këtë linjë për më shumë se 10 vjet, GTL Tools është tashmë një furnizues kryesor i specializuar në vegla dore, mjetet e pushtetit, mjetet e kopshtit dhe pjesë të lidhura këmbimi dhe pajisje në Kinë për përdoruesit profesional dhe DIY në mbarë botën ..