Еден-Стоп Алатки sation од 2005 година

за нас

Нашата фабрика е една од најпознатите професионални претпријатија во Кина, кои се специјализирани во развој и производство на градинарски алат.

ние се здобијат со извонредна репутација за софистицирана технологија, вешти производство и одличен квалитет на електрични и гасни градинарски алат. Со силна R & D способност, со полно продуктивен капацитет, и OEM капацитет, ние сме способни за обезбедување на клиенти со супериорни производи и најдобра услуга!

Ја се во оваа линија за повеќе од 10 години, GTL Алатки сега е примарна снабдувач специјализирана за рачен алат, алат, градинарски алат и сродни резервни делови и додатоци во Кина за професионална и DIY корисници низ целиот свет ..